Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » FL STUDIO használatáról mit...

FL STUDIO használatáról mit kell tudni?

Figyelt kérdés
Az tudna ide írni egy kommentet . Van kulcsom is vagy is olyan mint ha megvásároltam volna meg minden :D De még nem igazán tudom használni ha valaki tudja írjon ide egy kommentet tanácsot vagy bármit.

2016. ápr. 15. 20:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Elég bonyolult, de youtuben rengeteg alap tutorial van... Amikor én próbáltam hamarabb sikerült össze hoznom egy skrillex számot random kattingatásokkal mint egy piano versiont, amit szerettem volna
2016. ápr. 15. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehetetlen itt lérini érthetően... YouTubeon rengeteg tutorial van. Kulcsszavak: "FL STUDIO Kánesz tutorial", "FL STUDIO tutorial BusyWorksBeats" vagy csak simán "FL STUDIO <a te stílusod pl. hiphop> tutorial". Sok szerencsét
2016. ápr. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!