Nem látja a Pendrivot a számítógép?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Két napja újra telepítettem a dzámítógépet.Egy régebbi gép windows xp vel.Máskor is ugyanígy telepítettem,és nem látja a Pendrivot.Egyiket sem.Csak egy hiba üzenet jelenik meg.Mondjuk annyi változás történt,hogy lett egy külső wincseszterem aminek saját támja van,és az szinte mindig rá van dugva.És érdekes módon azt látja...Az hátul van bedugva én meg elöl szoktam bedugni a pendrivot.Amióta ez a gép nálam van mindig látta a pendrivot,és van egy kártya olvasós pendrivom is amibe beleteszem az sd kártyát,és le tudom menteni a fényképeket.Tegnap este betettem egy linux live cd-t és a linux látta a pendrivot...Érdekes...Mi lehet a hiba ? Segítségetekben reménykedem.2016. ápr. 15. 17:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!