Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezen a szamitogepen hogy...

Ezen a szamitogepen hogy futna a windows 10?

Figyelt kérdés

Udv mindenkinek van egy asztali pc-m jelenleg 32bites windows 7 home premiummal ami kelloen gyors viszont neha azt tapasztalom hogy virusirto hasznalata mellett is ujratelepites utan kb 2-3hettel fogja magat es ugy belassul hogy olyan mintha mar vagy 1eve nem lett volna ujratelepitve es gondoltam nezni kene valami mast helyette mert en ezzel nem kinlodok ha nem muszaj es hallottam egy ismerosomtol hogy lehet ingyen frissiteni a 7-et 10-re szoval az lenne a kerdesem hogy megerne e 10re frissiteni illetve ezen a pc-n:

Intel core 2 E6420 2,13ghz cpu

2,5gb ddr2 ram

Ati radeon x1950 pro vga

menne e ugy mint egy windows 7 tehat hogy hasznalhato is lenne a gep meg nem is fagyna a rendszer meg esetleg par jatekon is jatszanek ami kisebb de szerintem azok ha mennek 7-en akkor 10nel se lesz semmi akadalya remelem!

Ha valaki tud segiteni azt megkoszonnem!(hasznos valaszoloknak megy a zold kez!)

Koszonom elore is a segitseget!:)

2016. ápr. 15. 16:43
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
Nem támogatott a videokártya. A HD2xxx a legrégebbi ami támogatott, ahhoz sincs Offical driver. a Windows Update tölt le hozzá.
2016. ápr. 15. 16:57
 2/6 A kérdező kommentje:
de van mert probaltam masodlagos hdd-re feltenni es a win7 driverjat feltettem es elfogadta
2016. ápr. 15. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:

CPU és RAM épp elegendő, VGA viszont tényleg problémás.

Mivel új VGA hardverekre van fejlesztve így amit VGA nem tud, azt CPU -ra terheli.

Pontosan nem tudom hogy szerepelne Win10 -el de AMD -vel HD 6K -nál régebbi kártyával nem küzdenék, mert csak teljesítmény csökkenés lesz a vége.

Másik hogy Win 10 koránt se stabil, főleg hardver támogatások tekintetében igen képlékeny.

Magam is tapasztaltam hogy mennyi gondot tud okozni 1-1 automatikus kikapcsolhatatlan frissítés.

Nálam az új Lenovo Notebook -om audió driverét vágta tönkre (~fél év használat után), vagy is headset -el már nem tudtam használni.

Ismerősnek a WiFi kártyájával csinált hasonlót...

2016. ápr. 15. 17:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Ertem akkor szerintetek maradjak inkabb win7nel?

es valaki esetleg nem tud megoldast mondani az ujratelepites utan 2hettel megjeleno lassulasi problemara?

2016. ápr. 15. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem maradj...

Windows Update -t kapcsold kézire, azaz ne keressen...

Mivel maga a keresés is simán felemészt a Win10 frissítés integrálása óta 6GB RAM -ot is.

Frissítéshez pedig ezt ajánlom:

[link]

1~2 havonta lefuttatva tökéletes...

2016. ápr. 15. 19:24
 6/6 A kérdező kommentje:

rendben es koszonom szepen a segitseget!:)

En sose frissitettem egy windowst se mindig kezin volt az update de sose tettem fel egyet se!:D

2016. ápr. 15. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!