Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megvettem a COD 4-et eredetibe...

Milán07151 kérdése:

Megvettem a COD 4-et eredetiben és feltelepítettem és multyplayer-ben nem dob be egy szervert sem, ez miért van?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 14. 16:56
 1/5 anonim válasza:
A Favorite menürészben nézted?
2016. ápr. 14. 17:07
 2/5 P.O.C. ***** válasza:

Ezzel a problémával én is küzdök, egyik nap még kereste másik nap már nem. Megoldást nem találtam rá, és se.

Viszont van egy kényelmetlenebb ám de működő módszer, ha a connect paranccsal csatlakozol a konzolból.

Pl innen kiválasztod a szervert, feírod vagy kimásolod az IP címét portal együtt.

[link]

A játékba lenyitod a kontolt (a 0 gombal a TAB felett)

connect ip_cim:port

És a végén enter.

2016. ápr. 14. 17:55
 3/5 anonim válasza:
Amúgy én nem szenvednek leszedem torrentrol oszt jovan tudom hogy kalóz meg hogy inkább ved meg vagy ha én vettem volna én fel kerestem volna boltot vagy oldalt és rá kérdeztem volna mijen selejtet adtak el nekem
2016. szept. 19. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
2007-es játék...esetleg már nem játszanak vele. Nem futnak örökké a szerverek.
2016. szept. 20. 00:10
 5/5 P.O.C. ***** válasza:
Már rég nem futnak a gyári szerverek, de a felhasználók által létrehozottak igen. A probléma az, hogy a szerver kereső sokaknál nem működik, de attól még vannak szerverek.
2016. szept. 20. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!