CPU 100, frissítés soha?
Ott kezdem, hogy nem értek hozzá.
Szóval CPU 100-on pörgött, lenyomoztam, hogy a frissítések miatt. (Windows 7-em van)
Találtam egy módszert, hogy kikapcsoljam ezeket, a végén viszont azt kell csinálni, hogy Windows Update-ben kikapcsolom ezeket, amiket letiltottam.
Na de itt jön a csavar: ha leállítom (suspend) a 100-on pörgő programot, minden gyorsabb, viszont pont a frissítések állnak le.
A kérdésem az, hogy mi a f? 22-es csapdája? Mert itt ülök fél órája frissítéseket keresve, de semmi.
De ha valaki tud jobbat, szívesen veszem.
A bűnös neve: wuauserv
Mindjárt sírva fakadok.
A Windows Update mostanában sokat rakoncátlanodik egyes gépeken amik Windows Vista vagy 7 rendszereket futtatnak.
Próbáld meg ezzel a Microsoft által biztosított programmal helyre állítani: [link]
Ha sikerül, még akkor is lehet hogy órákat fog eltölteni frissítések keresésével és telepítésével. Szóval türelem.
Szia.
Megpróbálhatod még újraregisztrálni a Windows updatéhez tartozó folyamatokat : [link]
Sok sikert.
üdv.
Köszönöm, tanulmányozom.
Ha kikapcsoltam a Windows Update-et, az lelassíthatja a GOM Player-t?
Szia.
Ha kikapcsolod a windows updatét (ha tényleg ki szeretnéd kapcsolni, akkor két helyen kell kikapcsolni : a vezérlőpultban és folyamatok között is ki kell (services.msc)). akkor frissitéseket nem fog letölteni, lelassítani semmiképpen sem fogja a lejátszót szerintem.
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!