Lehetséges hogy a laptopon nincs kamera? Többi lent!
Figyelt kérdés
szerintem nincsen rajta kamera mert nem találom! milyen alkalmazást tölcsek le rá hogy legyen rajta kamera amivel lehet videózni is?2016. ápr. 13. 16:05
11/14 anonim válasza:
Nem, a laptopban a kamera kiegészítő, mint a kártyaolvasó, ujjlenyomat olvasó, vagy extra USB, HDMI kimenet...
Tipus függő, annyira hogy akár csak egy szám, vagy betű eltérés is jelölheti hogy adott készülék tartalmazza vagy sem.
Ha készülékedbe van, akkor beírod google -be:
Gyártó typus OS driver szavakat és gyártó oldalára kattintva letöltöd a drivert, telepíted.
Pl. Nekem: "Lenovo B50-30 Windows 7 x64 driver"
Első találat: [link]
Itt tovább tudod szűrni és meg kapom a kamera driverét:
[link] /downloads/DS100221
Letöltöm, telepítem, és kész. :-)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. ápr. 13. 17:05
13/14 anonim válasza:
Legyen ez tanulság a számodra: NORMÁLISAN tessék megfogalmazni a bajodat, mert akkor talán még meg is értjük, hogy mit akarsz. Elvileg egy nyelvet ebszélünk, mégis sikerült egy teljes oldalon át szerencsétlenkedned, mert képtelen vagy értelmesen fogalmazni.
14/14 anonim válasza:
#13 nekem aztán nincs ebszélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!