Linux Mint alól hogy telepíthetnék Windows 7-et?
Linux alól nem ajánlatot !
Készíts egy bootolható pendrive-ot, lépj a bios-ba, állítsd be elsődleges bootnak az usb-t, restart, majd amikor indul a telepítés, formázd le a partíciókat, majd fejezd be a telepítést 4
*Linux helyett
Írom akkor így.
Igen, bootolható pendriveról szeretném, de hogyan készíthetem ezt el Linux Mint alól?
Először írd le mint a problémád a Mint-el,nem egyből menekülni kell hanem a problémád van meg kell oldani,ez nem win...
Ha te valóban ilyen hamar otthagyod akkor nem is vagy rá alkalmas.
ON:
Van rá több program is pl.a Yumi,Unetbotin stb.
Az .iso-t be mountolod a programba majd mehet a másolás,utána ha kész bebootolsz róla.
"Először írd le mint a problémád a Mint-el,nem egyből menekülni kell hanem a problémád van meg kell oldani,ez nem win..."
Félreértés ne essék, semmi bajom a Linux rendszerekkel, mindennapi használatra meg vagyok elégedve velük... de van egy gép, amin vizsgákra gyakorolnék, és ott muszáj olyan programokat is használnom, amit csak Windows-on tudok kényelmesen használni.
Ezt a gépet úgy sem nagyon használom semmire, ez csak amolyan "mellékes".
Gondoltam hagyok rajt egy Win-t, ha kéne, aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!