S. O. S Mi történt a skype-ommal? :- ( Részletek lent:
Figyelt kérdés
Ezer éve nem léptem ki pc-n, automatikus bejelentkezés van beállítva. A férjem, aki külföldön melózik, megkért, hogy nézzem meg be lehet-e még az övére lépni, ezért kiléptem az enyémből, hogy bejelentkezzek az övére. Erre csak egy sírós hangulatjel jelenik meg, és az a szöveg, hogy "sajnos nem sikerült csatlakozni a skype-hoz." valamint egy "újra" gomb, de hiába. Frissítettem, nem jött be, letöltöttem újra, így sem működik. Nem jelenik meg az a sáv ahova be kéne írni a felhasználónevet és a jelszót. Netkapcsolatom van nyilván, ha egyszer tudok kérdést feltenni. A laptopon működik, azon Windows7 van, ezen a pc-n xp.2016. ápr. 10. 14:55
1/7 axonbite válasza:
nézd meg tálcán dátum és idő jól e van beállítva ha nem javítsd és próba
2/7 Gábor_79 válasza:
A profilhoz tartozó e-mail cím nem szűnhetett meg inaktivitás miatt? Egy ideje a honi szolgáltatók 3 hónap után törlik a fiókot, ha az idő alatt nem lépsz be a szolgáltatásba direktbe. Az azzal való belépés vagy e-mail lekérdezés nem számít.
A programban az "automatikus bejelentkezést" kikapcsoltad?
Nézd meg interneten a Skype oldalán, hogy él e még a profilja. Vagyis próbálj meg ott bejelentkezni.
Ugyanígy jártam anyám gépén és végül uninstallálás oldottam meg és újratelepítés.
3/7 A kérdező kommentje:
Az e-mail cím él, és mint írtam ,a laptopon működik és eddig is használtam a pc-n is. Sosem jelentkeztem ki eddig.
2016. ápr. 10. 15:55
4/7 axonbite válasza:
idő és dátum rendben van pc-n? xp-nél próbálj egy régebbi verziójú skype-t letölteni telepíteni. lehetőleg ne engedd frissíteni és próbálj fellépni.
6/7 anonim válasza:
xp nem támogatja az új verziót!Tölts le egy régebbi verziót!Skype 6.18.0.106 kb ezt!
7/7 A kérdező kommentje:
A dátum és idő rendben van. Próbálok régebbi verziókat letölteni, már nem tudom hányadikat, de mindegyiknél ugyanaz van. Minden újabb próbálkozásnál eltávolítom az előzőt. Lehet már beállt az agyhalál a gépemen :-)
2016. ápr. 10. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!