Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Snapchat windows 10-re?

Snapchat windows 10-re?

Figyelt kérdés
Nos igen. Képben vagyok hogy nincs rá de állítólag lesz... Ez kb annyit ér a snapchat cégnél hogy semmi... Nose hogy a lényegre térjek olvastam pár oldalon hogy van ilyen hogy specter és swiftsnapper. Utóbbira inkább kíváncsi lennék hogy valaki ismeri vagy tud valamit róla hogy valami fejlesztés alatt álló program vagy mi az? Egyszer letöltöttem de semmit sem ért mert a kamera sem működött. Kicsit hiányzik a snapchat mert kimaradok úgymond a barátaim "bulijából"

2016. ápr. 10. 13:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Érdekes...

A snapchat mióta egy cég?max egy szar ótvar alkalmazás ami elterjedt a tinik körében,és felesleges!

swiftsnapper ez egy nagy kamu!2$ és miután kifizetted vettél egy nem működő programot!

Vegyél 20ezerért egy androidos telefont és kész!

2016. ápr. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!