Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem játssza le a CD...

Miért nem játssza le a CD lejátszóm a számítógépen megírt zenei CD-t?

Figyelt kérdés
Amikor betettem a lemezt két kérdés volt: pen drive vagy cd? -bejelöltem, hogy cd. A következő Zenei vagy adat? Bejelöltem hogy zenei. 4X-es írással felírta (mást nem is lehetett, csak valami 4.2X -es de a fülön a négyszeresen hagytam. A cd lejátszóban meg se nyekken.(se az mp3-asban, se a simában.) Minden automatikusan jött fel, amikor betettem a lemezt. Mit csinálok rosszul? Már a második cd-t rontottam el.Az van ráírva DVD, de a boltban azt mondták zenét is lehet rávenni.

2016. ápr. 10. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az van ráirva, hogy DVD, akkor az DVD, nem CD... gondolom nem viccből irták rá... CD-re ird ki, ne DVD-re.
2016. ápr. 10. 13:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Direkt rákérdeztem a boltban, mert csak DVD-ik voltak, és én mondtam, hogy cd-t szeretnék. Az eladó azt mondta, hogy ugyanazt vehetek rá, mint a CD-re, mert azért DVD, mert több mindenre is jó. Most vigyem vissza, hogy adják vissza a pénzem?
2016. ápr. 10. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze, több fér rá, ugyanúgy lehet zenéket is rávenni, de DVD olvasó kell a lejátszásához. A HDD-re mégtöbb fér, bár az nem fér be fizikailag a CD lejátszódba, de ugyanúgy nem játsza le:) (Ami még mp3-at se játszik, az pláne nem fog DVD-t lejátszani)

A boltos vagy direkt vert át, vagy nem mondtad el neki, hogy mire kell pontosan, vagy csak h*lye.

Megpróbálhatod visszavinni, de kétlem, hogy visszaadná a pénzt azok után, hogy már irtál rá.

2016. ápr. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!