Melyik Windows operációs rendszert telepítsem az új gépemre? Adatok lejjebb.
Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz
Memória: 8,00 GB
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 750
TP-LINK Wirless USB Adapter
1 TB HDD
(asztali gép)
Teljesen megfelelő a win7 is.
-Ha pedig nem játszol, és nem igényelsz csak win-n futó programot, akkor ott a linux, pl LinuxMint.
Az olcsóbb megoldás jobban tetszik :D
Ha így megveszem, telepítem a 7-est akkor azt később még frissíthetem 10-re nem?
Elvileg megjelenésétől számított 1 évig frissíthetsz ingyen, így ez az akció idén a nyár végéig tart, ha csak nem hosszabbítja meg közben a M$ ezt a lehetőséget.
Én két hónapja tértem át Windows 10-re. Nekem stabil, gyors. Nincs gond a játékokkal se, csak 1-2 régebbivel.
A kémkedéséről meg annyit, hogy amit tudni akartak rólad azt, már tudták ez előtt is.
Szerintem nem kell félni a Windows 10 -től lévén, hogy zsír új gépről van szó.
Használni már használtam 10-est, csak új Gépház és ehhez hasonló dolgokban, beállításokban nem vagyok még otthon, de biztos huzamosabb használat során belejönnék.
A torrentkere és az illegális programokra nem harap? Nem törli le őket? (még a megjelenése környékén volt egy ilyen cikk, hogy letörli a lopott programokat játékokat.)
kb. 2 hónapja van fent nekem a Windows 10. Szégyen nem szégyen, a feltelepített játékaim kétharmada kalóz forrásból származik. De hát magyarisztáni minimálbérből nem futja 10 ezer forintos játékra minden hónapban.
Eddig amúgy semmit nem csinált velük a Windows 10, és gond nélkül futnak.
De egyszer törölje le valamelyiket, nyomom is a format C -t és megy vissza a Windows 7. De eddig úgy néz ki szerencsésre kacsa az összes ilyen jellegű cikk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!