1080p filmekhez milyen lejátszót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Három legalább egy film szaggat a vlc-n, az mpc-n pedig még kép sincs. Sokszor látom, hogy a vlc-n az 1080p filmek nagy része tökéletesen megy, szóval nem tudom, hogy a filmet,vagy a vlc-t készítették el hanyagul.2016. ápr. 7. 21:30
1/9 A kérdező kommentje:
Win 10 x64-et használok, ha ez fontos.
2016. ápr. 7. 21:32
2/9 anonim válasza:
Én is találkoztam filmmel ami szaggatott, de más eszközön és lejátszókon se volt jó.
A VLC mindent jól visz nálam.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem túl gyors a letöltési sebességem, max 1.2 mb/s. Ha tényleg a filmnél a hiba, minek töltik fel, egyáltalán miért hagyják fent sokszor évekig az ilyen ótvar minőséget??
2016. ápr. 7. 21:49
5/9 A kérdező kommentje:
Windows media player-en tökéletesen fut!!
Csak az a nagy gond, hogy olaszul megy a film, és semmilyen beállítási lehetőség sincs ezen a lejátszón, hogy átállítsam a hangot magyarra -,-
2016. ápr. 7. 21:53
7/9 anonim válasza:
Már én is áttértem a PotPlayer-re a VLC-ről. A VLC vel az volt a gondom, hogy nem szerette az .mkv filmeket, nem tudtam beletekerni, lefagyott... A PotPlayerrel nincs ilyen probléma....
8/9 A kérdező kommentje:
bsplayer pro-t telepítettem, tökéletes :)
kitölti az egész képernyőt a film automatikusan
2016. ápr. 8. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!