Mit kellene a gépen újítani vagy venni hogy a cod2be akadjon a 333fps?
Processzor: AMD 3800+ 2400 MHz
Alaplap: Asus m2n68-am
Videókártya: Ati Radeon HD 4650 DDR2 512MB
Ram: 1GB Kingmax 800 mhz
(Merevlemez: Samsung 250GB)
Kérem csak olyan írjon aki jártas a játékba és tud adni használható ötleteket.
Hát processzort BIOS-ban tudod húzni de ahhoz kompatibilis BIOS kell...
Csak az a kérdés h miért nem elég a 333fps?
25 FPS felett már folyékony a game, 70 felett semmi laggolás meg minden.
Attoól nem leszel pro h 333fpssel tolod;):D
Van aki erre fogja h skilles de játszana 70fps-el kapná int a sz*rt...
Azért h menőzzek h én 333fpsel tolom k*csög az nem kell köszi..:D
Lényegre térve.
Hátha ez segít (:
Sok sikert hozzá (:
Ice;)
200 akad. Egyébként meg nem azért kell mert hogy attól biztos jobb leszek.Elég jó vagyok így is :D(Cb:on).
Csak szoktam pl jumpolni meg ilyenek. És csak codra akarom fejleszteni a gépet de úgy hogy az fullosan menyjen. Szóval ezért kéne segítség. Köszi
nálam anno így E6850-el(alapon) ment stabilan HD4850 mellett 1152x864-ben DX7-ben full grafikán(4xAA is). A limit kikapcsolásával (0 érték) 5-600-ig is felkúszott a jobb helyeken. Azonban: a legtöbb szerver 250-re van korlátozva. Ehhez pedig gyengébb proci is elég. C2D-nél 2,6GGHz körül már megy a stabil 250 kisebb felbontáson. Nyilván csak 2 magot használ ki, így 4 magosnál a másik kettő addig pihen. A te procid azonban kevés a 333-hoz, még ha fel is ugrik addig is, de pl füstben, vagy nagy lövöldözésekben az bizony 100-ra is leeshet(Ráadásul 1 magos). Szal a Cod2 órajel éhes, minél nagyobb az órajel, annál több az fps. VGA-ból viszonylkag keveset kér, a tied is kivinné a stabil 250-et, még lehet a 333-at is kisebb felbontáson(csakis DX7 persze). Ha több fps-t akarsz, akkor másik proci után kell nézned, ha AMD-nél maradsz, akkor legalább X2 5600+, vagy fölötte, inkább X2 6000+, 6400+.
Jótanács: sok értelme nincs a sok fps-nek hacsak nem jumpolni akarsz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!