Milyen programmal csinálhatok egyszerűen játékot?
Figyelt kérdés
Tudok modellezni, nem ismeretlen nekem a programozás csak egy konkrét nyelvet még nem sajátítottam el, ezért ezt a részét minimalizálni szeretném.
Nem lövöldözős játékot szeretnék inventori rendszerrel. Elég nekem a legminimalistább dolog is mint pl. nénány egyszerűbb horror játékban wasd és egér. Blender-ben csinálnám a a 3D részét és valami programot keresek amivel a legegyszerűbben meg lehet oldani az olyan dolgokat mint pl. a mentés, hangok, menü, Quick time eventek, effektezés stb. valami amivel mindent marha egyszerűen meg lehet csinálni egyedül, azt se baj ha kicsit banán. csak egy rövid kis játékocskát szeretnék összedobni aminél egy történet elmesélése a lényeg.
2016. márc. 27. 19:43
1/2 anonim válasza:
Unreal, esetleg unity ha veszel hozzá pl playmaker t.
2/2 A kérdező kommentje:
lehetőleg valami free programmal kezdenék, hiszen csak betekintést szeretnék a témába
2016. márc. 27. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!