Meg éri vírusirtót rakni a gépre?
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 21:38
3/8 anonim válasza:
nekem nincs rajta, de átlagembernek megéri
4/8 anonim válasza:
A régi típusú, adattörlős/blokkolós/hardver-károsítós vírusok szinte teljesen eltűntek, manapság a legtöbb adatvédelmi szakember szerint a keylogger, adatforgalom-figyelő és malware kategóriák lettek a legveszélyesebbek. Ezek ellen meg a hagyományos vírusirtók fabatkát sem érnek.
A vírusvédelemben még mindig a felhasználó a leggyengébb láncszem.
5/8 A kérdező kommentje:
csak azert kerdeztem mert ujra raktam az avaswtot es azt vettem eszre hogy tobbet hasznal a gepbol mint az ujra rakas elott
s arra lettem volna kivancsi hogy ha leveszem esetleg nagy kart okozhatoke a windowsba meg ilyenek
amugy win 7-em van
2016. márc. 26. 12:44
6/8 anonim válasza:
#5: Az Avastnak semmi köze a Windows működéséhez, ettől nyugodtan letörölheted.
7/8 A kérdező kommentje:
de ha le torlom akkor nem lesz baj esetleg vrusok nem tudjak tonkre tenni a gepet?
2016. márc. 26. 13:42
8/8 anonim válasza:
#7: Csak ha hagyod nekik. Ha nem torrentezel, nem töltesz le minden szirsz*rt, nem járkálsz illegális/nem biztonságos oldalakra, nem telepítesz válogatás nélkül mindenfélét és vigyázol az e-mail fiókodra/jelszavaidra, minimális az esélye a fertőzésnek. Három biztonsági szakembert ismerek, egyiküknek sincs vírusirtó a saját gépén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!