Mi akadályozhatja meg az alvást?
Egy HP pavilion 15 laptopom van, amit ha alvó módba kapcsolok, akkor vagy egyből ujraindul, vagy alvó módba kapcsol, majd kb 5 perc mulva magától felébred majd hobernálja magát.
Eddig nem csinálta ezt és volt hogy egy teljes napig alvó módba maradt.
Mi okozhatja ezt?
Mit kéne átállítanom?
milyen rendszer van rajta?
ha ki lehet kapcsolni a gyors indítást, akkor az megoldhatja a problémát
Hp pavilion 15
Ram: 8GB
CPU: AMD A6-5200 2.00GHz
GPU: AMD Radeon HD 8400 / R3 series és AMD Radeon HD 8600M series
Videókártya driver okozhatja a problémát?
15.201.1151.1008-151104a verzió volt eredetileg a gépen. Jött egy frissítés 15.30.1025.1001-151204a verzíószammal. Frissítettem és kb meghalt a gépem. A start menüt sem birta akadásmentesen megnyitni. Eszközkezelőben visszaállítottam a régi verziót utána működött megint minden. Ennek lehet köze a problémához?
Esetleg megéri a béta driverre frissíteni? (15.201.1151.1010-151113a)
Még azt kihagytam, hogy egyszer hibernaltam a laptopot és kb fél óra múlva bekapcsolt majd teljesen kikapcsolt magától.
Illetve ha lehajtom a képernyőt mint irtam alvó módba lépés helyett ujraindul és ilyenkor lehajtott képernyővel bekapcsolva marad addig amíg le nem merül az akkumulátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!