Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 megfelelő telepítése?

Windows 10 megfelelő telepítése?

Figyelt kérdés

Adott egy lenovo y50 70 es gép, ezen ugye egy sshd van 1tb hdd 8gb ssd, win telepitesnél mikor a partíviokat választom, akkor nekem kell ssd-t valahogy vagy autómatikusan arra telepítem.. Mert most csak simán 1 particiot csináltam és arra raktam..

És bios ban minek hogy kell lenni ?

Meg kicsit lassucska most a rendszer ez azért lehet mert még a drivereket nem frissitetem/tekepítettem?

És miről jobb telelíteni dvd, pendrive?

2016. márc. 21. 20:13
 1/3 anonim válasza:
Legegyszerűbb megoldás Frissiteni az op rendszert egy régebbiről. Megmarad minden dolgod. Személy szerint Pendrive-val telepítek hisz könnyű rárakni, és ma ár az az elterjettebb :) És a ha külső háttértárról telepítesz akkor legalább le tudod formázni a vinyót is és biztosabb lesz a telepítés.
2016. márc. 21. 20:16
 2/3 MZ.per.X ***** válasza:

8GB-ra mondjuk nem tudom hogy felmegy e egy teljes windows.

Amúgy mindegy miről telepíted, pendrive egyszerűbb mert nem pazarolsz el egy külön DVD-t, és még gyorsabb is.

2016. márc. 21. 20:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Fent van a win de néha elsötétűl a kép és villog, mitől van drivereket felraktam..

Vagy ha valaki segít hogy ncore rol melyiket szedjem le?

Ja meg aktiválni sem sikerül a ksm el mert csak csomó szart telepít, pedig régen ment...

2016. márc. 22. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!