Melyik a legjobb videó vágó/szerkesztő?
adobe premiere pro
sony vegas pro
cyberlink power director
Én Adobe párti vagyok, tehát én azt mondom hogy Adobe Premiere Pro de nem mindegy mire kell, mert pl speciális effektekre jobb a Sony Vegas mint egy Premiere, bár én arra akkor már inkább Adobe After Effects-et használnék.
Üdv, :D
#4. a google segít ebben is, ha gondolod. A címe az, hogy [link] Ez egy ilyen webes kereső, és elég sok weboldalt beindexelt már.
2 keresésből kijön, hogy például a Pixar a saját sw-jét használja vse-re ( [link] ), aztán az is, hogy előszeretettel használnak macbook prokat: [link]
Ne legyél már hülye így 2016-ban, és mentsd el a könyvjelzők közé a google.com-ot! Megéri!
Hát ez tényleg csúcs.Szerintem a Sony Vegas bőven jó program. Csak fel kell telepíteni hozzá a NewBlue FX-et, A Boris CC-ét ér a Boris Red-et és lehet gyakorolni és tanulni....
Egyébként nincs olyan, hogy legjobb program. Minden program másban jó. Videós feledathoz kell programot választani.
A nagyobb projektekhez a Vegas.
De felirat égetéshez, felirat szerkesztéshez, logó eltüntetéshez, sima vágáshoz, utóhangosításhoz más és más programot használok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!