Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ért valaki a Music Score...

Ért valaki a Music Score program kezeléséhez? Segítségre lenne szükségem.

Figyelt kérdés

Egy szimfóniát szeretnék gépre vinni 6/8-ban.

Amikor az ütemekben minden helyet nyolcad hangjeggyel akarok kitölteni, akkor nem engedi, széthúzza a képet, s így két ütem átnyúlik a másik oldalra.

Ha trillákat akarok jelölni, akkor meg borul az egész.

2016. márc. 20. 21:46
 1/5 anonim válasza:

Hát igazából ez az ütemszéthúzós/átcsúszós dolog nem baj. Mármint, nekem is ezt szokta csinálni, főleg, ha bonyolultabb ritmus van egy ütemben, mert úgy tudja berakni.

A trillás dolgot nem tapasztaltam, viszont ha ezalatt az ütemes dolog alatt annyit értesz, hogy átcsúszik (tehát, hogy amúgy jól jön ki minden, csak "esztétikailag" nem túl szép), akkor viszont megnyugtathatlak, hogy szerintem ez normális, egyszerűen úgy oldja meg a gép :) Ez olyan, mint hogy oké, hogy te látod, hogy lenne még ott hely egy Word dokumentumba, de automatikusan átrakja a másikra.

2016. márc. 21. 14:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Elnézést, de nem fértem géphez azóta. :-)

Hát, majd meglátjuk, de partitúrában ez nagyon csúnya. :-(

Egy jobb program meg 200 ezernél kezdődik. Kérdés, hogy az is így oldja-e meg.

2016. júl. 5. 11:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy átlövi egy új oldalra az utolsó ütemet, teljesen, lap széléig széthúzva, és engedi el.

Pedig bejelöltem, hogy "tördelés" 4 ütemenként. A negyediket átlövi.

Az "Elrendezés/szélesítés csökkentése" eszközzel szeretném szűkíteni az ütem szélességét, de nem engedi.

"Folytonos nézetben" ez nem látszik, ugyanakkor nyomtatásban a hibás képet adja ki. :-(

2016. júl. 5. 13:31
 4/5 Lászka Imre válasza:
Hol lehet beállítani azt, hogy 4 ütem legyen egy sorban?
2019. ápr. 24. 17:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Bal oldalon, az eszközök között megtalálod, s be tudod állítani

De az elején, amikor üres lapot indítasz, akkor is rákérdez, és be tudod állítani.

2019. ápr. 27. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!