Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ajánlanátok nekem egy könnyen...

Ajánlanátok nekem egy könnyen kezelhető meghívó szerkesztőt?

Figyelt kérdés
Saját magam szeretném megszerkeszteni az esküvői meghívónkat!
2010. ápr. 3. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Az durva lesz :D

Már nem mintha meg akarnálak bántani, de ezt szerintem bízd hozzáértőkre. Ez nem egy programon múlik, hogy megvan-e vagy nincs, ennél kicsit több kell az igényes kinézetű meghívóhoz. Csinálhatod GIMP-pel, Photoshop-pal, InDesign-nal, Illustrator-ral, de egyszerűen Word-del is. Kifejezett esküvőimeghívókészítő program szerintem nincsen és ha van is, nem hiszem, hogy magas színvonalú lehetőségeket ad a kezedbe.

2010. ápr. 3. 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem tudsz megbántani, mert nem ismersz.

Nekem volt már ilyen és az unokanővérem meghívóját én csináltam... nem kellett hozzá szakértő, hogy igényes legyen. Nem csak egy szakértő lehet kreatív. A baj, hogy már nincs meg az a progi, elég régen volt, nem emlékszem a nevére sem.Gondoltam, ha kapok 1-2 ötletet, talán felismerem a nevét. Azért kössz!

2010. ápr. 3. 23:23
 3/5 A kérdező kommentje:
u.i.: ...akkor a szakértők vajon mivel csinálják???? Csiribá-csiribú???
2010. ápr. 3. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Én grafikus vagyok. Én Illustrator-ral vagy InDesign-nal csinálnám mint ahogy azt fentebb is írtam. Szó sincs abrakadabráról. De ezek nem ingyenes programok és nem is zsebpénzbarát áruk van. A GIMP egy ingyenes grafikai szoftver amit nyugodtan használhatsz erre a célra is. A neten is nagyon sok útmutatót, segédletet, leírást és fórumot találsz, ha elakadnál, nem ismernéd.
2010. ápr. 4. 02:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sajnos, egyik név sem ismerős.. de tényleg szép lett a nővéremé, nem is gondolta senki, hogy mi fabrikáltuk össze. Remélem, találok valamit. Mégegyszer köszönöm! Szép napot!
2010. ápr. 4. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!