Miért akarja annyira a microsoft, hogy letöltsem a windows 10-est?
Ha nem akarom letölteni akkor mit csináljak, le lehet valahogy tiltani?
Mert már idegesít, hogy folyton felugrik a windows ablak, hogy töltsem le az újat és már azt akarja, hogy ma este essek neki, ha meg rámegyek az elnapolásra akkor alig 5 nappal lehet eltolni. Már attól tartok, hogy letölti automatikusan és utána törlődik minden ha visszaállítom a régit. Most win 7 ultimate van nekem a gépben.
elvileg azért, mert így könnyebb lesz majd nekik csak egy operációs rendszerre frissíteni. "elvileg"... persze a háttér frissítésekről meg 'névtelen adatgyűjtésről' nem esik szó. engem is idegesített az értesítés, de már sikerült letörölni az egészet.
http:// www.dedoimedo (.) com/computers/windows-7-to-10-gwx-how-to-remove.html
Nem tudom tudsz-e angolul, de azért a lényegét leírom. A Windows alap mappájában kell rendszergazda jogosultságot beállítani a GWX mappára, amiben vannak a frissítéshez szükséges dolgok. Ebben át kell nevezni a fő fájlokat, de nem törölni, mert azt észlelné a rendszer. Utána a 'Registry Key'-eket kell törölni, amik a frissítési folyamatot indítanák el - amikben a "gwx" benne van, azok repülhetnek.
A Windows frissítéseket meg inkább kézire állítsd, hogy ne tudjon akármit felrakni a gép.
Mióta ezt megoldottam, azóta már nem kapok erről semmilyen értesítőt. Ha csak simán a Kb3085...stb frissítést törölnéd le, ahogy más oldalakon ajánlják, visszatelepülne magától az egész.
Windows Update, beállítások. Kivettem a pipát az Ajánlott frissitések elől, azóta nem zaklat, de az automatikus frissitéseket letölti.
És ez is Win7, és nekem se kell a 10-es.
köszönöm a segítségeket
elakadtam az 1. lépésnél, nem értem, hogy mire kell menni, mert nekem sehogy se jön ki olyan ablak amilyen a képen, ami meg kijön ott meg nem enged semmit se állítani
Egyet tehetsz, lemented a saját fájlokat, aztán teljesen tisztán telepítsd a Windows7-t.
És a beállításoknál ne engedélyezd az ajánlott frissitéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!