Honnan tudnám megvásárolni?
Figyelt kérdés
Megszeretném vásárolni a "Stronghold crusader HD"-t, viszont sehol nincs raktáron. Steamon nem szeretném megvenni. Tudtok segíteni?2016. márc. 19. 18:46
1/6 anonim válasza:
g2a, kinguin, tetszoleges online aruhaz.
2/6 A kérdező kommentje:
Én dobozos változatban szeretném. Vagy már nem gyártják?
2016. márc. 19. 18:59
3/6 anonim válasza:
Talan ha a videoki Tescokat vegigjarod, lehet hogy van meg 1-2 peldany a gyujtodobozban valahol. A HD remake is nagyon regi mar a gyartashoz.
4/6 anonim válasza:
14 éves release esély nincs hogy bolt polcán legyen.
5/6 A kérdező kommentje:
És ez a baj. Ilyen remek játékokat már nem gyártanak évtized után, pedig mennyien játszottak akkor, és most is vele.Emlékszem kiskoromba én és testvérem is nagyon sokat játszottunk vele. Jó lenne ha ismét feltudnám eleveníteni az emlékeket a nővéremmel, és játszani egy jót. Úgy érzem ezek szerint a steam az utolsó reményem. Azért köszönöm!
2016. márc. 19. 21:12
6/6 anonim válasza:
Amúgy nekem anno megvolt dobozosan, emlékszem 1 csomószor crashelt, most steamen megvettem és nincs ilyen probléma patcheltek szinte mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!