Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Xpadder Aim Assistance kéne...

Robiking99 kérdése:

Xpadder Aim Assistance kéne segicség köszönöm!?

Figyelt kérdés

2016. márc. 17. 19:58
 1/2 A kérdező kommentje:
csak azér let rövid mert nem írhatok sokat sorry remélem érthetö belöle valami,és a tag-ok hülyeségböl tunngle youtube stb ... xD
2016. márc. 17. 20:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Régi a kérdés és gondolom hogy már nem releváns, de ha kell aim assist akkor sajna nincs. De ha veszel egy gyroskópos kontrollert akkor nem is kell. Én régen egy shit noname controllerrel aláztam a egereseket az xppadderrel no aim assist, régi szép idők. Viszont nem volt leányálom célozni vele, most van egy steam kontrollerem és nagyon adom, bár én inkább a razer hydrát problálnám ki mivel azzal jobb célozni lévén hogy két külön kar van. A lényeg hogy sajna nincs, vagy megszoksz magy megszöksz. Egy Robitól üdvözlettel 2020-ból.
2020. aug. 19. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!