Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fix, hogy hazudik? Mert...

Fix, hogy hazudik? Mert szerintem 100%. De tagad. L

Figyelt kérdés

Az egyik barátom kitörölt a partnerlistájáról skype-on, minden ok és előzmény nélkül. Tagadja. Pedig nyilvánvaló. A képe mellett szürke kérdőjel virít. Az nem azt jelenti? Mert számomra egyértelmű. Tagadja. Se ő, se más nem törölt. Én is töröltem máshonnan. Nem azért, mert a közösségi oldalak számítanak nekem, hanem mert a hazugság számomra nem fér bele. Kis hazugság is hazugság.

Tuti törölt szerintetek is? Hogyan bizonyítsam, hogy igazam van?

2016. márc. 17. 17:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
van úgy hogy ha újra rakod a skypeot, konkrétan kitörlődik magától az összes barát, nekem is úgy kellett visszajelölnöm a többieket.
2016. márc. 17. 17:25
 2/11 anonim válasza:
63%
Ügyvéd, bíróság de íziben!
2016. márc. 17. 17:26
 3/11 anonim válasza:
100%
Meg ha nincs fent profil képe akkor kérdõjel van a feje helyén... Te Se álltál 2szer sorba mikor az észt osztották.
2016. márc. 17. 17:27
 4/11 A kérdező kommentje:
#1 A többi partnere megvan. 27, írja is.
2016. márc. 17. 17:28
 5/11 anonim válasza:
72%
Ennyire unalmas az életed? Nincs jobb dolgod?
2016. márc. 17. 17:29
 6/11 anonim válasza:
72%

ÖÖ... "Az egyik barátom" rossz kategóriát használtál kislány. Ez nem felnőtt párkapcsolat kategória, mivel az az egyik barát, nyilván nem a pasid!

Ja, és tényleg nincs jobb dolgod, mint hogy ilyen jelentéktelen sz,..rságokkal foglalkozzál?

Egyébként hány éves vagy kislány, hogy ekkora értelmi szinttel rendelkezel?

2016. márc. 17. 17:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Azt kérdezek, amit akarok. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mi érdekel és hogy miért. Ha ti olyan komoly és egyben felnőtt emberek lennétek, normálisan, a kérdésre válaszolnátok, nem süketelnétek félre.
2016. márc. 17. 17:36
 8/11 anonim válasza:
100%

Emberek -> barátságok kategória.

Mellesleg hogy várod el a tiszteletet, ha te sem adod meg?

2016. márc. 17. 17:44
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 Én mindenkinek megadom. Ezt merem állítani. Kire/Mire célzol?
2016. márc. 17. 17:52
 10/11 anonim ***** válasza:

"Emberek -> barátságok kategória.

Mellesleg hogy várod el a tiszteletet, ha te sem adod meg?"

Ilyen primitív, provokatív, proli fkalap idióták mint ti egyáltalán miért éltek? egyetlen olyan kommentje sem volt amiben nem adott volna tiszteletet! ellenben veletek, mindenféle baromságot írogattok és még őt hurrogjátok le!

Titeket nem szabad emberszámba venni.

2016. márc. 17. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!