Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy pár napja nagyon lassú a...

Egy pár napja nagyon lassú a gépem, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Windows 8-on semmi baj nem volt vele egyszerre ment a sonyvegas egy játék a fraps és a skype. Aztán frissítettem windows 10-re 1 hónapja és az utóbbi egy hétben szinte használhatatlanul lassú a gépem pedig csak ez mappa az edge és a word van megnyitva. Nem tudom mi lehet a baj van benne 4gb ram. a lemez leterheltségre azt mutatja hogy 99% de azt eddig is annyinak mutatta. (Amúgy meg egy 100000ft-os gép és nagyon erős)Bocsi a helyesírási hibákért sietnem kell. A válaszokat elŐre köszönöm!!

2016. márc. 16. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100k ert azert nem lehet nagyon eros hat ott van hogy win 10 frissites hat azzal nagy gondok vannak lehet hogy kene egy toredezettseg mentesites ccleaner meg egy virus irtas en ezeket szoktam ha szar
2016. márc. 16. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:

100.000 forintért sehol nem kapsz erős gépet, sem laptopot. A "nagyon erős" még így látatlanul is erős túlzásnak hangzik, a 4 GB RAM se akkora dolog már, pár ezerért tudsz bepakolni annyit a gépedbe.

Mellesleg, ha minden áron Win 10 kell, akkor javasolnék egy tiszta telepítést a frissítés után.

2016. márc. 16. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100.000 -ért kapsz egy sima PC -t, amit irodába, vagy otthon netezős, talán régebbi játszós gépnek szoktak venni. Egy nagyon erős gép, 200-300 ezernél kezdődik. Ha nem több. Azért ne legyünk elszállva magunktól.
2016. márc. 16. 21:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Munkadíj nélkül lett összerakatva és pont kiárusításnál lettek megvásárolva z alkatrészek szóval nagyon sokat sikerült megtakarítanom az árából. De azért az értelmes válaszokat köszönöm!!
2016. márc. 17. 14:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Mediumon megy rajta a FarCry Primal.
2016. márc. 17. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Új a merevlemez benne?

Jó lenne megnézned a feladatkezelőben, hogy mi terheli ennyire a merevlemezt.

A nagyon erőst meg hanyagoljuk! ;)

2016. márc. 17. 16:48
 7/9 Tóth Renátó ***** válasza:
Mikor lett kitakarítva?A proci nem melegszik?Tedd fel a speedfant és néha nézd meg a hőmérsékletet.ha 70 fok fölé megy a proci,akkor takarítasd ki,mert ki is fingathatod a géped.Nekem is a win 10 telepítése után tapasztaltam,úgy is ha visszatettem a 7-et.
2016. márc. 17. 17:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítettetek sikerült megjavítani!
2016. márc. 18. 17:47
 9/9 A kérdező kommentje:
A skype használta ennyire. Teljesen bezártam az összes folyamatát és 97%-ról leugrott 8%-ra!!
2016. márc. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!