Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért lassú windows 10?

Miért lassú windows 10?

Figyelt kérdés

Most frisSítettem win7-ről. Azse kapkodta magát, lassan töltött be, lassan indította el a játékokat. Meg volt olyan hogy valami "windows működése leállt" írt ki. A hardverrel nemhiszem hogy baj van.

I5 4460

Gtx 960

8gb ram 1866 mhz

Már aztis beállítottam hogy 4magrol induljon el a gép. Nemtudom mi a baja.

2016. márc. 16. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem a helytelen, vagy hibás telepítés az oka.

Nincs semmi baj a win 10 el !!

Nagy divat manapság minden hibával a win10 et kárhoztatni, pedig 99 % ban a User a gyenge láncszem.

2016. márc. 16. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Gépház->rendszer>energiagazdálkodás->további energiabeállítások teljesítménycentrikusra,vagy energiatakarékosra van-e állítva
2016. márc. 16. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
inkább szedd le valahonnan és csinálj egy normális szűz telepítést. ha akkor is ilyen akkor lehet hogy kellene bele egy ssd...
2016. márc. 16. 16:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a winyó egy fos?
2016. márc. 16. 17:07
 5/7 P.O.C. ***** válasza:

+ A frissítő telepítés sikere sosem volt nem garantált a különféle Windows verzióknál. Nekem mondhat akárki akármit, többször megtapasztaltam már a saját bőrömön. A legutóbb épp 3 hete, mikor a nagy asztali gépemen is a frissítő telepítést választottam, mikor áttértem 10 -re.

Nem jött be a start mneü, a tálca sem reagált, csak az asztali ikonok. Csinálhattam én akármit, nem jött helyre, bár nem csúcstechnika a gépem, de azért még számít piskótának (i5-3570, 8 GB DDR3, HD7850 2 GB, 120 GB SSD) Szóval nem ez a gond, hanem az hogy a frissítő telepítés egy rakás szar. Nekimentem még egyszer, újraraktam tiszta telepítéssel. Felraktam a drivereket És voalá', azóta semmi gond. Szépen fut miden program és játék. Eddig atom stabil a Windows 10 -em (kop,kop,kop).

2016. márc. 16. 17:14
 6/7 anonim válasza:

Csak megerősíteni tudom P.O.C. válaszát.

Én a belső programokkal jártam hasonló keppen,föltelepitettem, mindenütt megvolt az ikon, de a programok és szolgáltatások között nem. Csak amikor újratelepítettem.

2016. márc. 17. 06:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Ingyenes verzió amit letöltöttél? Ha igen tudsz linket?
2016. márc. 17. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!