Hogyan távolítsak el egy programot a gépemről ami elindul minden startupkor viszont a vezérlőpultban meg a C meghajtón nem találom?
Figyelt kérdés
Valami BrowseAir a neve azt hiszem, egyszer valamelyik program mellé települt, megpróbáltam kitörölni, de csak annyi sikerült hogy eltűnt a vezérlőpultból, kitöröltem a program mappáját, még mindig rajta van, de bajt meg nem okoz, mert semmi baja a gépemnek, szóval vírusnak sztem nem vírus, csak egy idepofátlankodó program. Mit csináljak vele?2016. márc. 16. 09:45
1/5 anonim válasza:
futtatásba beírod: msconfig, és kiszeded az automatikus indítások közül, de egy malwarebytes-t futtatnék a helyedben
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, igazából megtaláltam hogy az appdatában volt és kitöröltem, szóval letörölve végleg le lett. Malware az nincs a gépen, hanem Windows 10-em van és azon ott a defender, lefuttatom azt.
2016. márc. 16. 19:02
3/5 A kérdező kommentje:
Na ez fura, megint elindult, pedig azt hittem kitöröltem...
2016. márc. 17. 12:51
4/5 anonim válasza:
A defender ilyen szempontból kaki. De olyan ami körül már a legyek is repkednek!
Félreértés ne essék, nem leszolni akarom, általános víruskeresőnek megfelel. De ide más kell.
Amit az első tanácsolt azt csináld még, hidd el, nem írt sületlenséget.
5/5 A kérdező kommentje:
oké, akkor malwarebyte-ot leszedem, de nem szerepel egyébként az automatikus indításnál a feladatkezelőben?
(az msconfig alapból egy link labellel odairányít a feladatkezelőbe)
2016. ápr. 1. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!