Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit gondoltok az AVG vírusirtó...

Justice97 kérdése:

Mit gondoltok az AVG vírusirtóról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most telepítettem fel az AVG vírusirtó 30 napos próbaverzióját a PC-re.

Szerintetek milyen lesz a PC-vel hosszútávon, mert én nem tudok mit mondani még rá.

2016. márc. 14. 20:22
 1/4 Lajos54 ***** válasza:

Nekem nem vált be egy régebbi, öregecske laptopon. Borzalmasan visszafogta mind az internet sávszélességet, mind a gépet. Sőt, még a szövegszerkesztő is eléggé darabossá vált tőle (lassan jelentek meg a beírt karakterek).

Ettől persze egy korszerűbb, gyorsabb, több memóriával szerelt gépen lehet akár jó is.

Érdekes módon ugyanazt a régi laptopot NOD32-vel minden további nélkül lehet rendesen használni.

2016. márc. 14. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Kb csatlakozom, annyi különbséggel, hogy nálam az Avira volt az alternatíva. Gondolom izmos gépen jól teljesíthet...
2016. márc. 14. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Csodát egyik vírusirtó sem fog tenni. Egyik sem tökéletes. AVG célnak megfelelő, de vannak hibái, mint társainak is. Gépedtől is függ, hogy mennyire erős, mennyire fogja az adott vírusirtó belassítani. Illetve felhasználó függő: ki mire esküszik, mennyire jön be a kezelőfelülete, mennyire bízik meg benne, stb.

Én már rég szakítottam a vírusirtókkal. Rájöttem, hogy nincs szükség rájuk. Inkább a megelőzés a fontos, de hisz ez a feladatuk....de úgy értem, hogy tudatosan kell. Csak megbízható oldalról letölteni, látogatni. Persze ehhez kell egy rutin, tapasztalat. Fel lehet ismerni azokat a linkeket, stb, amik gyanúsak, nem megbízhatóak. Persze bele lehet futni vírusba.

Én azt mondom, hogy szerintem jó. Én meg voltam vele elégedve, mikor használtam. Kíváncsiságból tettem már fel több vírusírtót, hogy ellenőrizzem mégis mit talál a gépemen és nem hozott rosszabb eredményt mint a többi. 1-2 jelentéktelen dolgot találtak (mint pl. crack.... de hisz ha fent lenne az adott virusirtó, akkor manuálisan engedélyezném)

Az a helyzet, hogy ha balf**z az illető, akkor így is, úgy is el fogja tudni cseszni a gépet, és legyen rajta bármilyen program. Sajnos egyik kedves ismerősömnek havonta telepítem a gépét... el nem tudom képzelni hogy csinálja, de művészet! Szándékosan sem tudnám

Egyébként is szerintem nem lehet egyikre sem kijelenteni hogy ez a legjobb. Max statisztikákat tudsz nézegetni, de azok sem 100%-ig pontosak, ill. mint mondtam helyzet és személy függő is. Ha neked tetszik, akkor használd! Esetleg próbálj ki többet, hisz azért van az a 30 nap! :)

2016. márc. 15. 01:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Reklámprogram: a saját fizetős verzióját fogja reklámozni neked. Védekezni kell ellene egy rendes vírusirtóval.
2016. márc. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!