Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Torrent feltöltés, Tilos...

Torrent feltöltés, Tilos ingyenes feltöltést. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

em első ingyenes feltöltést rakott fel. Az oldalra ilyet tilos feltölteni.

Kezdő vagyok. Letöltöttem egy programot és felakartam tölteni de törölték és ezt az üzenetet kaptam

2016. márc. 13. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne tölts fel olyan tartalmat torrentre amit más ingyenes forrásból is le lehet tölteni. Hiszen ha valakinek kell akkor csak rákeres és letölti annak weboldaláról vagy egy gyűjtőoldalról.

Torrenten olyan dolgokat terjesztenek amit más forrásból nem lehet megszerezni. Legnagyobb arányban ez a szerzői jogvédett tartalmakban merül ki, ingyen teszik elérhetővé azt amiért fizetni kellene.

2016. márc. 13. 22:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha valamit felakarok tölteni azt más torrent oldalakról lehet? Esetleg torrent eval,tpb,kickass? vagy más angol torrent oldalról?
2016. márc. 13. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Alapvetően igen, de a tartalmak nagy része is ilyen publikus megosztókról származik. Ha pedig egyszer fent van, általában dupe (duplázás, többszörös feltöltés) esetén törlik a további példányokat.

Nem tudom mit akarsz csinálni, elég sok lehetőség van arányt javítani anélkül hogy neked torrentet kellene feltöltened. Ha valami fent van és te letöltöd máshonnan, attól még seedbe beállhatsz a meglévő torrenthez.

2016. márc. 13. 22:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Sok olyan programot látok a torrent oldalon, amit simán google-ról le lehet tölteni és mégis pipálva van.

Itt van példaul a NETGATE.Registry.Cleane fel van töltve pipa, de a ingyen lehet tölteni. Igaz, magyar oldalon nincs fent ( letolteskozpont stb)

2016. márc. 13. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem a programot a hivatalos weboldalán és 11 euróba kerül. Ebben az esetben valószínűleg mellékelve van hozzá a törés is, amivel kiiktatható a próbaverzió vagy aktiválható a program.

Attól, hogy fent van egy program a neten ingyen, nem biztos hogy teljes verziós is. Lehet az demo is vagy shareware változat, vagy teljes verzió de csak 30 napos kipróbálási idővel vagy meghatározott számú indítási lehetőséggel.

Torrenten azért van fent, hogy kijátszhasd ezeket a korlátokat.

2016. márc. 13. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:
KÖszönöm! Mostmár értem. Ment a zöld pacsi
2016. márc. 13. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!