Mennyire lehet wotban megtanulni a light harcmodort a luchs-al?
Az alapokat biztosan meg lehet, de ne álmodozz, mindegyik könnyű tank más. Én például nagyon jól használom az amx 12t-t, de az amx 13 80-el egyszerűen nem tudok zöld ágra vergődni. Persze 10-es szinten már más, mert nem ad be magasabb szintű tankok közé.
Osztagban is más, mert ott is csak azonos szintű tankokkal játszol.
Kezdetnek jó a luchs, nekem is van, időnként megyek vele egy-egy kört.
Szia!
A felderítést meg lehet vele tanulni. Aktívat, passzívat egyaránt. Nagyon jó kis gép, viszont ha sebezni is akarsz vele, az már ügyességet igényel. Én az autogunnal használtam. Az egylövetű gyenge. Még +4MM volt, amikor azzal játszottam, és öröm volt egy 300dmg-s burst-öt nyomni az IS-3 puha popsijába.
Inkább alacsony szinten tanuld az alapokat, ugyanakkor ott a csapattársaid is feltehetően fogalmatlanok, így nem értik, hogy mi a felderítés lényege. Szóval spottolhatsz jól, de nem biztos, hogy lőni is fogják a felvillanókat. Mondjuk mostanában nagyobb szinteken is agyhalottak játszanak...
A francia light vonalat én a tapasztaltabb játékosoknak javasolnám. Az ELC nagy kedvencem, megvan rá a 3 csík. Szerintem a VK28 a legjobb 6os light. A 105-ös ágyúval mindenkit sebzel. Papírokba 400-akat. Ajánlom. Arra is megvan a 3 jelem.
Az hogy fel akarnak jelenteni, a saját butaságuk. Most már jelzi a játék, ha assisztolsz, így tudod, mikor lövik a te spottodat. Tehát van róla visszajelzésed, hogy jól csinálod. Nem is olyan rég, még a meccs után derült ki, hogy nem is te spottoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!