Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyire lehet wotban megtanul...

Tóth Renátó kérdése:

Mennyire lehet wotban megtanulni a light harcmodort a luchs-al?

Figyelt kérdés
Nem rég van meg és elég jól lehet használni.Az érdekelne,hogy meg lehet vele tanulni a light harcmodort,hogy később a leopardot és utódjait használva ne nooboskodjak,mert nem szeretném hátráltatni a csapatomat.És a luchs után más light ágakat is könnyen lehet megtanulni kezelni?

2016. márc. 13. 18:47
1 2
 1/13 Vida Sándor ***** válasza:

Az alapokat biztosan meg lehet, de ne álmodozz, mindegyik könnyű tank más. Én például nagyon jól használom az amx 12t-t, de az amx 13 80-el egyszerűen nem tudok zöld ágra vergődni. Persze 10-es szinten már más, mert nem ad be magasabb szintű tankok közé.

Osztagban is más, mert ott is csak azonos szintű tankokkal játszol.

Kezdetnek jó a luchs, nekem is van, időnként megyek vele egy-egy kört.

2016. márc. 14. 08:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi.Legénységhúzónak mindenképp megtartom.
2016. márc. 14. 09:57
 3/13 anonim ***** válasza:
4es szinten nem nagyon lehet megtanulni, 6os 7es szint jó tanulásra. 4es szinten még sok a retardált. jó a 'spicc' azt húzd ki lájtra:D
2016. márc. 14. 10:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha legalább az alapokat megtudom tanulni már boldog leszek.Utána a többit nem olyan nehéz.Plusz még a dobtáras tankokhoz is hozzászokok.
2016. márc. 14. 11:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ágat kezdtél el ha lightozni akarsz. Német lightok kövérek. Inkább próbálkozz a franciákkal vagy az amerikaiakkal.
2016. márc. 15. 15:40
 6/13 anonim válasza:

Szia!

A felderítést meg lehet vele tanulni. Aktívat, passzívat egyaránt. Nagyon jó kis gép, viszont ha sebezni is akarsz vele, az már ügyességet igényel. Én az autogunnal használtam. Az egylövetű gyenge. Még +4MM volt, amikor azzal játszottam, és öröm volt egy 300dmg-s burst-öt nyomni az IS-3 puha popsijába.

Inkább alacsony szinten tanuld az alapokat, ugyanakkor ott a csapattársaid is feltehetően fogalmatlanok, így nem értik, hogy mi a felderítés lényege. Szóval spottolhatsz jól, de nem biztos, hogy lőni is fogják a felvillanókat. Mondjuk mostanában nagyobb szinteken is agyhalottak játszanak...

2016. márc. 17. 11:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak az a gond,mikor találok normális spot helyet,volt aki már fel akart jelenteni,mert csak spotoltam.És ez egy 6-os szinten lévő játékos volt.A franciáknál meg nagyon szenvedős elérni az elc-t.
2016. márc. 17. 11:39
 8/13 anonim válasza:

A francia light vonalat én a tapasztaltabb játékosoknak javasolnám. Az ELC nagy kedvencem, megvan rá a 3 csík. Szerintem a VK28 a legjobb 6os light. A 105-ös ágyúval mindenkit sebzel. Papírokba 400-akat. Ajánlom. Arra is megvan a 3 jelem.

Az hogy fel akarnak jelenteni, a saját butaságuk. Most már jelzi a játék, ha assisztolsz, így tudod, mikor lövik a te spottodat. Tehát van róla visszajelzésed, hogy jól csinálod. Nem is olyan rég, még a meccs után derült ki, hogy nem is te spottoltál.

2016. márc. 17. 12:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Azt az aszitott hol látom?
2016. márc. 17. 13:11
 10/13 anonim válasza:
A képernyő közepén felugrik, mint vmi kis kitüntetés, ahol a 6th sense is szokott.
2016. márc. 17. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!