A WINDOWS 10-ről (amit most a Windows 8 ingyenes letöltésre ajánlgat) mi a véleményetek? Konkrétan van-e benne jobb, mint a W8-ban? Hasonlít esetleg a W7-re?
Figyelt kérdés
Mi a jobb a Windows 10-ben mint a Windows 8-ban?2016. márc. 12. 13:22
1/3 anonim válasza:
Jobban személyre szabható a felülete, a start menü alapból benne van és azon alkalmazhatsz csempéket. Úgy próbálték megcsinálni, hogy a Win7 és a Win 8 szerelmesei is megtalálják benne, amit szeretnek. Néhány jópofa újítások felül az egyik fő fegyvertény a kizárólagos directx 12 támogatás. A Win 10 könnyen megszerethető, de okozhat ideiglenes bosszúságokat is. Én hamar megszoktam, sok dolog tetszett is benne és néhány kezdeti bosszúság után azt mondhatom, hogy nincs vele különösebb bajom (igaz ehhez egy régi, de drágább fajta hangkártyát száműzni kellett a gépemből).
2/3 anonim válasza:
Ha Win8-ad van, annál biztos, hogy jobb. Tehát szerintem 8at mindenképp érdemes frissíteni. Hogy a 7es verziót érdemes-e eldobni... Nos, ez a projekt még csak alakulgat, szóval szerintem a Win7 frissítését még érdemes lenne halogatni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Windows 8-am van és akkor frissíteni fogom. Mindkét választ Köszönöm.
2016. márc. 13. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!