Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem aktiválja a windows...

Miért nem aktiválja a windows 7 a licenszemmel a gépet? [win7 home premium] több lent

Figyelt kérdés
Frissíteni akartam win10re de telepítsés közbe visszarakta a win7-et és azt írta ki a win update hogy egy frissítés miatt nem telepíthető a win10. (aktivált volt a gépem a telepítés próbálása előtt) aztán benéztem a gép tulajdonságaihoz és ott volt hogy a gépen nics aktiválva, és hogy aktiváljam ma. ott volt a licenszkulcs és ha rányomtam az aktiválásra akkor azt írta hogy "a beírt windows 7 home premium termékkulcs nem megfelelő az aktiváláshoz." ilyenkor mit csinálhatok hogy ez az aktiválás sikerüljön és tdjam telepíteni a win 10-et? a válaszokat előre is köszi!! :)

2016. márc. 12. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugye nem eredeti a win 7?
2016. márc. 12. 10:44
 2/4 A kérdező kommentje:
de az, a szerelő rakta rá eredetileg. MiérT?
2016. márc. 12. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Fizettél külön a windowsért, vagy egy preaktivált, de kalóz verziót tett rá a szerelő?

Kérdezd meg a szerelőt erről.

2016. márc. 12. 15:07
 4/4 San Bernardo ***** válasza:

Minden tiszteletem a szerelőé, de igen kicsi a valószínűsége, hogy jogtiszta, licenszes eredeti példányt rak fel. Ez az ára.

A W10-re frissítést én nagyon meggondolnám, főleg, hogy nincs semmi visszaút. Szerintem kérdezd meg, aki felrakta.

2016. márc. 13. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!