Friss op. Rendszer telepítése után melyek az alapvető programok?
Sziasztok!
Most fogok új laptopot venni, és arra win10-et tenni. A kérdésem az lenne, hogy a driverek mellett melyek az alapvető programok amiket érdemes beszerezni?
(Nem vagyok ezen a téren hülye, csak új gépet veszek amit sok évig szeretnék használni, és szeretném hogy minden fontos dolog meglegyen rajta)
Szóval ilyenekre gondolok, hogy office programok, adobe-s dolgok, de ezek ugye a legalapvetőbbek. Ha mindenki hozzá tenné a sajátját, akkor egy pofás kis lista kerekedhetne, és így minden szükséges szoftver fent lenne majd az új gépen.
Köszi! :)
Speccy
MSI Afterburner
qBittorrent
Foxit Reader
Hard Disk Senitel
Ccleaner
Anti-Malware Malwarebytes
Panda Cloud
De szerintem nincs olyan,hogy minden megvan,mindig hiányozni fog valamilyen program.
böngésző
7zip/winrar
speccy, aida64
vlc
ccleaner
qbittorrent
wincdemu
ms office
paint.net/gimp
ts3/skype
notepad++
kinek mit telepítek.. magamnak
flux
FastStone Image Viewer(bár nem tudom hogy a win10-nek van-e rendes képnézegetője)
.NET
Java
winrar
chrome (adblock-al)
valami védelem pl comodo tűzfal
hwinfo vagy speccy és\vagy msi afterburner(ha játszol)
dfx audio enchancer
revo uninstaller
notepad++
foobar2000
vlc
AMP WinOFF
Ccleaner
basszus mennyi mindent felrakok :D
Sok problémát kiküszöbölhetsz, ha minden szoftvert ennek a programnak a segítségével telepítesz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!