XP aktiválás, Hogyan lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Én is azon bünősők kőzé tartozom akik letőltőt txp-t használnak.Így azok segitségét várom akik tudnak segiteni.Problémám a kővetkező:Hiába aktiváltam az xp-t activator segitségével most mégis elkezdi kiírni bekapcsoláskor,hogy mennyi időm van aktiválni,ha meg rányomok,hogy aktiválom most akkor azt írja ,hogy már aktiválva van.Túd erre valaki valami jó megoldást vagy újratelepités lessz a vége?2010. ápr. 2. 13:32
1/8 anonim válasza:
Normális verziót szedj le, SP3-at aminek nem kell CD-key, automatikus frissítést pedig kapcsold ki
2/8 anonim válasza:
Én ezzel inkább nem kísérleteznék: ha már arra vetemedtél, hogy kalóz xp-t használj(nyugi, én is azt használok :)), akkor már legalább olyat tölts le, ami már eleve aktiválva van. A Google-on, vagy a Youtube-on rákeresve biztos találsz olyat.
3/8 anonim válasza:
második válaszoló vagyok
hozzáteszem, hogy ha letöltöttél egy xp-t, kipróbálhatod egy virtuális gépben, hogy tényleg működik-e, és mondjuk ne az éles telepítés közben jöjj rá, hogy nem működik, mondjuka partíció formázása után...
4/8 anonim válasza:
szedj le 1 normális tört XP-t! az újakat már nem kell aktiválni! bigtorrent, pretorians, ncore...ezeken az oldalak van bőven ilyen!
5/8 anonim válasza:
előző vagyok...én is azt használok, és nem kellett aktiválni, az automatikus frissítések be vannak kapcsolva, és soha nem volt gond az XP eredetiség vizsgálatnál (:
6/8 anonim válasza:
A startmenü/futtatásba másold be a következő teljes sort és enter.
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönök minden segitséget sajnos csak újratelepités lett a vége (másik verzioval).
2010. ápr. 5. 13:41
8/8 anonim válasza:
Aki idetévedne még, annak egy kis help aktiváláshoz:
Windows Genuine Validation - torrent oldalakon erre kell rákeresni
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!