Miért merül le hamar a telefonom?
Figyelt kérdés
Lenovo A850 telefonom van,még nincs egy éve,hogy vettem.Idáig minden rendben volt vele,de kb egy hete,nagyon lassan töltődik,5 órát volt bedugva,és csak 50 százalékra ment fel,és estére már teljesen lemerültem.Már töröltem le programokat is,energiatakarékos szinen van,mit csináljak?2016. márc. 8. 11:52
1/6 anonim válasza:
Az Akksi információnál mit ír? Mi fogyasztotta legjobban az akkut? Tisztító, karbantartó alkalmazást használsz? Esetleg egy factory reset is segíthet, de akkor megint mindent be kell állítani és újratelepíteni...
2/6 anonim válasza:
Igen... Egy clean master nem ártana rá, az megmondja, hogy melyik alkalmazások húzzák le nagyon az akksit és ott lehet beállítani, hogy ennyire ne merüljön...
3/6 A kérdező kommentje:
az aksi információ azt irja,hogy legjobban a facebook és a meessenger,most töröljem le őket?
2016. márc. 8. 14:19
4/6 anonim válasza:
Hát ha tényleg ezen múlik, akkor igen
5/6 anonim válasza:
A Facebook állítólag nem csak kegyetlenül meríti a telefont, de még a teljesítményét is csökkenti körülbelül 30%-kal, ezért javasolják letölteni a Facebook Lite-ot, ami egy pár megabájtos verzió, és nincs káros hatással a telefonra.
6/6 Marosi Kevin válasza:
Szerintem az sokat töltötted az aksit bármint hogy fent hagytad sokáig a töltön és kisült az akumlátor, már nekem is volt ilyen. venni kell egy új aksit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!