Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » STEAM MŰKÖDÉSE?

Paracletos kérdése:

STEAM MŰKÖDÉSE?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha vennék Steam-on játékot akkor azt én külön letölthetem pl. ISO-ban?

Pl. ha később offline lennék, tudom használni azt amit már egyszer megvettem?

2016. márc. 8. 09:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

isoban szerintem nem, de egyrészt tudsz offline is játszani a játékaiddal, másrészt pedig van biztonsági mentés menüpont, ahol le tudod menteni a játékaidat, majd visszamásolni egy új gépre, amire előtte feltelepítetted a steamet. Vagy a steam mappáját is kimásolhatod cd-re, pendrive-re, és azt másolod be az új gép steam mappájába.

Ha viszont az a kérdésed, hogy az új gépen is kell-e internetkapcsolat legalább addig míg bejelentkezel a steamre, azt nem tudom.

2016. márc. 8. 09:23
 2/12 anonim ***** válasza:
A játékokat lényegében nem megveszed, hanem bérled a játszás jogát, de ez csak formaság. A Steam-en keresztül nem tölthetsz le ISO-t, hanem online telepít és automatikusan frissít a rendszer. Ha rendesen bejelentkeztél és letöltötted/aktiváltad a játékot, akkor játszhatsz vele offline módban is. Ha újratelepíted a géped, akkor is megtarthatod a régi mappáid, de mielőtt újra játszanál a játékokkal, előtte ugyanúgy be kell jelentkezned online és a kliens átfésüli a mappáidat és indítás előtt telepíthet egyéb összetevőket illetve visszaállíthatja a mentéseidet, ha voltak ilyenek a felhőben. Utána megint tudsz offline játszani. A Steam amúgy szerintem elég jó dolog, nem kell lemezeket pakolgatni a gépbe, frissítésekre vadászni, van felhő mentési lehetőség, helyi hálózaton tudsz streamelni, 5 ismerőssel megoszthatod a játékos mappád, a big picture segítségével konzolszerűvé varázsolhatod a géped, van szociális szolgáltatás (barátok, chaet, fórum) egyszóval kényelmes a használata. Én már 2004-től használom a Steam-et és ma van rajta vagy 75-80 játékom (jobb félék, nem noname bénaságok). Van ez mellett Origin, Uplay, GoG és Battlenet accountom is azaz együtt ez már elég sok játék, online üzlet és kezelőfelület...de jobban örülnék ha mindent egy helyre tudnék integrálni és mondjuk csak Steam-t kéne használnom...
2016. márc. 8. 11:44
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, nem kérdéses, hogy jók ezek.

Mondjuk én amolyan régifajta vagyok, aki szereti a polcon tudni a dobozos verziót..

2016. márc. 8. 13:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is van sok dobozosom, de amit csak lehet aktiválok a kliensekben. Az utóbbi években meg már szinte minden játékot be kell valahova aktiválni...
2016. márc. 8. 18:23
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát igen..

Megvettem a Phantom Paint dobozos verziót és simán Steam kulcs van hozzá.

Gyorsan regisztráltam a kulcsot a Steam kliensben (csináltam egy steam fiókot)

Gyakorlatilag a dobozos verzió csak dísznek jó innentől fogva. Érdekes.

2016. márc. 10. 07:33
 6/12 anonim ***** válasza:
És nincs benne már cd/dvd sem?
2016. márc. 10. 08:11
 7/12 anonim ***** válasza:
576-ban is van sok játék, ahol a doboz csak kódot tartalmaz, ez rá is van írva a dobozra. De ez még azért egyáltalán nem elterjedt annyira, és szerintem belátható időn belül nem veszi át a lemezes verziók helyét.
2016. márc. 10. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Igaz ez is, de sok dobozban hiába van benne a lemez az utóbbi években kb hozzájuk sem nyúlok...kód aktiválva és kész (sőt már hamarabb letöltöm, mint lemezről feltelepíteném). Persze biztonsági okból vagy korlátozott intenet elérésnél jól jöhet ha van DVD, de jó esetben már kb felesleges.
2016. márc. 10. 22:57
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, ebben is van lemez de hozzá sem nyúltam.
2016. márc. 12. 07:37
 10/12 A kérdező kommentje:

Mi garantálja azt, hogy életem végéig biztosítják amiket megvettem?

(tudom, semmi nem biztos csak az adó)

2016. szept. 15. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.