Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyire jó az Intel Core i5...

Mennyire jó az Intel Core i5 (Skylake) 6500-ban az integrált grafika?

Figyelt kérdés

Az intel oldalán azt írja, hogy támogatja a 4K-t is (mindenképpen 4K monitort szeretnék majd). Nem játékra kellene, csak videók, net stb.

Valaki aki ilyet használ (vagy ismeri) mondana róla egy véleményt?

Vagy ha nem ezt a procit, akkor melyiket érdemes megvenni, ami jó integrált VGA-val rendelkezik?

A lehető legkisebb gépet szeretném összehozni, így kifejezetten nem szeretnék külön videókártyát venni, így olyan processzort keresek, ami minél jobb integrált VGA-val rendelkezik, ami UHD felbontás mellett is gond nélkül kielégíti a mindennapi igényeket.

Ebben szeretném a segítségeteket kérni, mert nem nagyon értek a témához.. Köszönöm!

2016. márc. 5. 21:15
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

barmelyik eleg ami tamogatja ezt a felbontast

ilyen filmekhez is

i5 eleg tulzas amugy ilyen celra

lehet keresgelni mert nemelyben jobb IGP van (ha ez szamit)

i3 is bosegesen eleg lenne a felra i3 6300

2016. márc. 6. 04:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Igen az számítana, hogy minél nagyobb IGP legyen benne, csak kicsit hülyén fogalmaztam, bocsi.

Lehet elég lenne az i3 is még meggondolom, mert néha szoktam videót is szerkeszteni (hobbyból) és az i5 mégis gyorsabb lenne, de lehet lemondok róla, egy i3-mal sokat spórolnék.

AMD A10-ről mi a véleményed? Abban elvileg elég jó van.

2016. márc. 6. 07:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha IGP-re van igény akkor a jó választás szerintem az Iris Pro-val felszerelt az i5 5675C.
2016. márc. 7. 00:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem ami az intel hatodik generációját illeti-a 6500 ide tartozik- jó véleményem van rólla.Konkrétan G4400-as procim volt ami mezei Pentium létére Full HD monitoron engedte az Outlast 2-t.A Medium volt a max amit a grafikus mag engedett szóval lassan fejlődik intelnél is a grafikus mag teljesitménye. Gondolom az i5 6500-esetében ennél még jobb is lehet a proci graf.magja mint a Pentiumomé volt.

2018. okt. 18. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!