Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak? (gta sa)

Mit csináljak? (gta sa)

Figyelt kérdés
A Sweet küldetés ami a cesar viadolopo nem tudom mozgatni a kocsit (van nomerikus billentyű és azt nyomom úgy ami alul a nyíl mutatja). (ASUS X552WE-SX036D WIN 10 DIRECT PLAY-EL KOMPATEBILITÁSSAL.) A MÁSIK AZ NEM NAGYON SZÁMIT MIKOR AZ EAX HD ÉS AZ NVIDA LOGO UTÁN MUTATNIA KÉNE A ROCKSTAR LOGOT ÉS NEM MUTATJA DE AZ NVIDA NYOMA OTT MARAD A SAN ANDREAS TRAILER IS MUTATNIA KÉNE.

2016. márc. 5. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:

A billentyűzeten világít a NUM LOCK? Mert nálam ha nem világít akkor nem tudom használni a numerikus billentyűket.

A videókat meg lehet hogy ki vágták a játékból azért nem látod, tölcs le egy másik gta sa -t ha a videók csak kb méretűek a MOVIES vagy MOVIES mappába megtalálod a videókat (csak az egyik mappa név helyes csak hirtelen nem tudom melyik) ha zavar videók hiánya.

2016. márc. 5. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
MOVIES vagy MOIVES
2016. márc. 5. 22:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszi! A kuldi elott ugral a kocsi be van kapcsolva a nomerik. Gta sa eredeti vasarolt dvd DE A WIN 8.1 VOLT VIDEO CSAK MOST 10 NINCS
2016. márc. 6. 08:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Kompatibilitást állítsd át a fájl tulajdonságainál a Windows 8 ra állítással. Esetleg ha win 8 on nem a tobbi win 7 , xp Vista beállítással hátha működik.

Az is lehet hogy a DVD már egy egy ponton karcos ezért telepítésnél rosszul olvasodnak be az adatok , ha a videóknak van pillanat képük pl. fekete kocka logó akkor indítsd el manuálisan egyszer valamilyen videó lejátszó progival és nézd végig lehet hogy hibás ezért nem játsza le a játék (AOE 3 nál nekem is ilyen volt csak ot a videót nem lehetett át ugrani így egy másik játékból kellett a vágott videót be tegyem)

2016. márc. 6. 10:45
 5/8 A kérdező kommentje:
NEM KARCOS, DE A VIDEÓ BENNE VAN, CSAK SÖTÉT KÉPERNYŐ VSAK HANGOT HALLOM
2016. márc. 7. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor egy Video Codec packra van szügséged
2016. márc. 7. 19:13
 7/8 A kérdező kommentje:
küldi megcsinálva, A logo ugy jelentimeg hogy nvida után kimegyek az asztarra is vissza
2016. márc. 9. 20:12
 8/8 A kérdező kommentje:
már san fierró-nál tartok
2016. márc. 11. 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!