Miután feltöltök egy videót YouTube-ra elpixeleződik a kép, viszont a nyers file tökéletes. Mit tudok ez ellen tenni?
Bandicamot használok, megnéztem renderelés után nekem tökéletes, de ha feltöltöm akkor verseny közbe kb 5-10 másodpercenként pixeleződik a kép. Itt nézhetitek meg: 22:57 22:02 23:32 stb... https://www.youtube.com/watch?v=Tu3thesNJzk az egész videó ilyen. Mit tegyek?
Nem hiszem hogy a renderelésnél volt a gond mert a renderelés után nekem jó, csak a youtube-nál van probléma: [link]
Legoogleztam és láttam másoknak is okoz ez problémát. Volt rá eset hogy i7 -es gtx titanos felhasznáónak is.
Sajnos az angol tudásom nem a leg jobb ezért nem tudom hogy hogy oldjam meg.
Gyanakodom arra is hogy monitornak egy fullhd-s 60Hz smart tv-t használok hdmi-vel.
Googlen keressetek rá hogy: Youtube pixelate every second. És ki fog adni egy párat, egy egész regényt irtak ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!