Miért nem indul el a projektoron a prezentáció?
A projektor ebből a szempontból hibátlan, másik ppt elindul. Arra gondoltam, hogy talán a prezi 20 megás hossza és a 100+ kép betöltése tartana túl sokáig, de 1 órát adtam neki a betöltésre,ennyi idő alatt már rég indulnia kellett volna. Egyébként ez az anyag ezen a projektoron még nem ment, másfajtán viszont gond nélkül.
A fájl kiterjesztése .ppt, a projektor ez a fajta: Philpis PPX 3414, és alkalmas ppt lejátszására, ezt már többször bizonyította is. Ezért nem értem, hogy ezzel most miért nem boldogul? A képkockák egy része fotókat is tartalmaz, de nagyrészt csak írás van benne.
Mivel készítetted?
Ha nem Microsoft Office PowerPoint-tal, akkor azzal próbáld megnyitni és más néven elmenteni.
Esetleg PPTX-ben próbáld menteni. (bár nem hiszem hogy működne, de egy próbát megér)
Ezek az eszközökbe integrált Office nézegetők nem tudom mit hogyan támogatnak, meg mik a korlátaik.
Előfordulhat, hogy ha tényleg csak szöveget és képet tartalmaz, hogy az egyik kép túl nagy (képpont) méretű és a beolvasásakor hibával elszáll.
Esetleg próbáld pár darabra osztani a bemutatót, és ha ezekből az egyiket nem indítja akkor ott a gond, ha meg mindegyiket, akkor valószínűleg tényleg lehet méretkorlát a bemutató egészére.
Az eszköz belső programjához (firmware) nem találtam javítást, de talán erre is rá lehet kérdezni email-ben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!