Windows. Old mappa törlése Windows 10-nél?
Köszönöm, de tudom hogyan kell eltávolítani a mappát, nem az a problémám, inkább az volt a kérdésem, hogy, ki hat-e a win 10-re ha a törlöm a mappát. Ráadásul amit küldtél az windows 7-hez íródott :)
Ha a helyzet az lenne hogy újratelepítettem a windows 7-emet, de ottmaradt a mappa, akkor a kérdést nem tenném fel mert logikusan törölném (de alapból formáznám újratelepítés előtt a lemezt és akkor nem lenen ilyen mappa)
De a helyzet itt az, hogy windows7-ről windows10-re frissítettem, ami azt jelenti, hogy a mappában a windows 7 fájljai vannak és nem tudom, hogy arar a 10-nek mennyire van szüksége így nem merem törölni, és az a kérdés hogy érdemes-e törölni helymegtakarítás szempontjából.
Csak olyanok írjanak akik legalább tudják, hogy működik a windows10, ne olyanok akik még azt se tudják mi az. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!