Mi a szarnak ragaszkodik a Winfos 10 a swap file-hoz 16 GB RAM mellett is?
Agyam megáll. Settingsnél system letiltottam a swap file-t az összes meghajtóra. Újraindításkor hibaüzenet: a winfos hibát talált a swap file-ban és létrehozott egy ideigleneset.
????
Miylen hibát? Letiltottam no swap file!! Na akkor újra. Letilt no swap. Újraindítás ugyanaz. Hiba és létrejött a swap file.
??? MI az hogy nem lehet letiltani a swap-ot? Minek kell egyáltalán a swap 16 GB RAM mellett?
És jönnek a hibaüzenetek hogy elfogyott a memória és be kell zárni néhány programot!!!!!
Elfogyott a 16 GB RAM miközben csak egy browser + torrent fut!!! ÉS nézem a ram monitort kb 80% a ram-nak szabad!!
Winfos 10!!!!!!!!!!!!!
Mi a szarnak kell ilyen trágyahalmot kiengedni? Ez nem is béta ez alfa állapotú szutyok!!!
"Egyébként meg ajándék lónak ne nézd a fogát!"
Hagyjuk már ezt a szar kamut!! Hol ajándék az!! Megfizeted te az árban azt is ami "ajándék".
"Vehettél volna operációs rendszer nélkül is gépet,"
Nem, nem vehettem volna. A kinézett gép csak így kapható.
"Írhattam volna még értelmes érvet, "
Még? Miért még? Eddig egyet se írtál.
"vagy legózni.szánalmasan hülye vagy."ű
Aztán miért is madárkám? Áruljuk már el hadd tudják mások is!
Na akkor: miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!