Windows 7 home premium 64 bit-nél melyik drivereket kell telepíteni?
Dell N5110 es laptopom van tonkrement abwinchesterem kaptam bele ssd-t es feltettem az op rendszert... viszont belepek es undorito a felulet netre sem tudok csatlakozni, gondolom drivereket kell feltenni. Beteszem a driveres cd t de egy csomo ki van pipalva, hogy fel van téve, most akkor mivan? Honnan tudom miket kell feltenni, hogy visszakapjam a szep hd felbontasu kis laptopomat tudjak netezni stb..
Koszi
Lépjél be az Eszközkezelőbe, ott konkrétan láthatod, melyik illesztőprogram nincs feltelepítve. Nagy az esély, hogy a videokártya (grafikus kártya) illesztőprogramja nincs rendben.
A gyártó honlapjára fellépve töltheted le a legújabbat. Arra ügyelj, hogy pontosan ahhoz a kártyához való legyen, valamint az oprendszernek is megfelelő legyen (tehát Win 7, 64 bit).
Meg kell nézni am. hogy mien oprendszerre kaptál drivereket. Pl.: Barátnőm kapott windows 8.1 32/64bites oprendszerre drivereket egy dvd-n a laptopjához. Ezzel az a gáz hogy FreeDos oprendszer volt az új laptopján és mellesleg nem volt a laptopba se cd se dvd olvasó. Amit tudtunk is, meg nem is érdekelt, de vicc volt az egész hogy mennyire foglalkoznak ezzel komolyan.
Am. először a chipset driver-t kell feltenni és az eszközkezelőben próbáld meg hogy ami nem működik jól, arra kétszer rákattintasz és keresse meg magától a cd-n hogy mi kell neki. Ha nem megy menj fel máshol a netre és a Dell-nél keress rá a laptopod-ra, elvileg kell lennie drivereknek fent, szedd le és próbáld azzal.
Vagyis bocsánat, HP laptopom van de "minden amd-s".
Az én laptopomra a HP nem támogatja a Win10-et ezért az AMD-től szereztem be a drivereket!!! (mivel ilyet nem is kaptam amikor vettem a laptopot..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!