Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik Linux disztró a legmegf...

Melyik Linux disztró a legmegfelelőbb játékra?

Figyelt kérdés
Nincsenek olyan nagy elvárásaim, csak annyit szeretnék, hogy szép felülete legyen, lehetőleg Gnome, és jól fussanak a játékok. Metro 2033 Redux, Bioshock Infinite, Alien Isolation, Outlast, Layers of Fear, és még sokan mások. Amit próbáltam, az Ubi 14-15.04 (itt soha nem ment a Vsync, sehogy, pedig mindent kipróbáltam), Mint 17.3 (számomra valahogy visszataszító, túl Windowsos), és most próbálom az Antergos rendszert, ez már Arch alapú. Kíváncsi vagyok, ti mire esküsztök :)

2016. febr. 27. 16:30
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Desktop telepítéshez nem kell rendszergazdai jog?
2016. márc. 1. 23:52
 32/34 anonim ***** válasza:

Kell hozzá root jog , csak nem kell sudozni.

Megnyitom a terminált: su

Beírom a root jelszót és utána minden rendszergazdai jogosultságokkal megy.

2016. márc. 2. 00:05
 33/34 anonim ***** válasza:
ezt nézdd végig,tanulságos : https://www.youtube.com/watch?v=DiK2M4y6vto
2016. márc. 2. 04:28
 34/34 A kérdező kommentje:
Toku videóját ismerem, még az elsők között iratkoztam fel a csatornájára anno. De az nem változtat a nézetemen, hogy ha GPU, akkor nvidia. A 970 egy főnyeremény volt, mikor megvettem, egy pillanatra sem hagyott cserben, és mindezt teszi halkan, és alacsony fogyasztással. Nem cserélném le, főleg nem AMD-re.
2016. márc. 7. 02:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!