Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyire jó ötlet lenne...

Mennyire jó ötlet lenne Windows 98 Winnt4. 0 vagy Win Me-t Használni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Mire?

Ha valami régi gépet akarsz feléleszteni akkor arra akár jó is lehet, de inkább valami kisigényű linux kéne

Ha olyan programot használsz/akarsz használni akkor talán van értelme, de inkább futtasd virtuális pc-n

2016. febr. 27. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Fúú, hát tudnék neked mesélni. Kékhalálok, hiányzó driverek, állandó fagyás, elfogyó lemezterület és még számtalan más dolog. Ma már egyáltalán nem szabad ilyen régi operációs rendszert használni. Ahogy az első is írta, ha régi gépet akarsz újraéleszteni, akkor egy alacsony gépigényű linuxot tegyél fel.
2016. febr. 27. 11:01
 3/4 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
Ha ezek közül kell, akkor a 98-at esetleg. Én a ME-t kaptam az első saját gépemhez, és borzasztó emlékeim vannak róla. Annyi kékhalált még életemben nem láttam gépen.
2016. febr. 27. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmennyire, nincs rá normális webböngésző, sem antivírus, a 98 és ME nem támogatja a többmagos processzorokat, az NT4 pedig hivatalosan nem támogatja az usb-t, egyik sem futna újabb hardvereken.
2017. ápr. 18. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!