Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hacker lettem? | Katt ide...

Molocsusok kérdése:

Hacker lettem? | Katt ide több infóért!

Figyelt kérdés

Ezalatt azt értem, hogy pl.: egy játékban kapok 1 aranyat akkor, ha megnézek egy 30 másodperces videót. Miközben a videót nézem, észreveszek egy gombot, amit arra találtak ki, hogyha valakinek megtetszik a reklám, a videó nézése közben is meg tudhassa látogatni a letöltés helyszínét (Play Áruház).

Átlép az Áruházba, viszont én közben a 'legutóbb használt alkalmazások' gombbal visszalépek a játékba, a videó így leáll (még nem telt el 30 mp sem), és már meg is kaphatom az 1 aranyat. Ezt mindig eljátszom, hibátlanul működik :D.

Másik példa:

Szintén egy játékban, azért kaptam pontot, mert este 8 után beléptem a játékba, miközben annyit csináltam, hogy átállítottam az időt a telefonomon.

Tudom, kissé szánalmasnak hangozhat a kérdés, de ez most hack, vagy csak egy egyszerű hiba?

2016. febr. 25. 17:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha nem igényel online kapcsolatot a játék, akkor a "hackerek" szimplán átírják a játék memóriájában a pénz értékét, nem időállítgatással szöszmöszölnek.
2016. márc. 1. 01:09
 22/22 FBI01AA001 válasza:

Keves Molocsusok! Ezt a posztot látva, fel fogunk keresni téged egy privát telefonszámon. Ha többszöri figyelmeztetés során nem veszi fel, 2018. 09. 29-én, ilyen ügyekre specializálódott embereket küldünk. Ez akár letartóztatással is járhat, illetve börtönbüntetéssel.

Jamie M. Doug

2018. szept. 21. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!