Beférkőző böngészőt - YesSearches-hogyan tudnám a legegyíszerűbben 'kiírtani?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok.Amit eddig kaptam tanácsot,hogy indítás csökkentett módban nem segített.Antivírus programot,-amit szintén ajánlottak,malware,nem engedi,-sem másmilyet---erre hivatkozva:Írom:Kis ablakban megjelenik,hogy WerFeaut-Alkalmazáshiba.Alatti az olvasható,hogy"Az Oxe 5bc94O4 címen található utasítás a Oxe5bc94O4 memóriacímre hivatkozott. A memőriacímben nem végezhető el a következő művelet: Written. Szóval ez van,és semmit nem enged csinálni.Már a programokból is próbáltam ki törölni,de nincs is benne.Elbújt valahová?Vagy most mi is van.Segítségem nincs,és telepíteni meg nem enged semmit a már leírt Oxe......hivatkozva.Mit tudnék csinálni ami nekem így egyedül sikerülne.=Már nem vagyok valmi fiatal......2016. febr. 21. 18:00
1/3 anonim válasza:
1) Letöltöd az AVG Rescue CD-t
2) Kiírod lemezre vagy pendrive-ra
3) Elindítod róla a gépet
4) Ezzel csinálsz vírusirtást
Ha ezek közül bármelyik pont gondot jelent neked, vidd el szervizbe, hogy megcsinálják neked.
2/3 anonim válasza:
nem lesz egyszerű, ezért kérj meg egy olyan személyt aki rendszeresen végez hasonló kártevőírtást!
(ha rosszul végzed el, akár rendszer újratelepítés is lehet a vége!)
kezdetnek egy videó az eltávolítás folyamatáról:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!