Mi a teendő, Windows 7 telepítés után nincs hálózatom?
Figyelt kérdés
Most lett kész a telepítés, de a végén nem kérdezett rá a hálózatra, hogy helyi, nyilvános, vagy munkahelyi. És nincs net sem, se kábelről, se wifi-n keresztül. Mi lehet a baj?2016. febr. 21. 16:48
1/16 anonim válasza:
Alaplap driverét telepítsd fel.
2/16 A kérdező kommentje:
Ha csatlakozni akarok, azt írja, a Windows nem talált hálózati eszközt.
2016. febr. 21. 16:52
4/16 A kérdező kommentje:
Értem. köszi a választ.
Azt esetleg meg tudnád mondani, hogy hol találom meg, hogy pontosan milyen alaplaphoz keressek drivert?
Bocsi, kicsit béna vagyok ezekhez a dolgokhoz még.
2016. febr. 21. 16:53
6/16 A kérdező kommentje:
Hú, ez egy jó kérdés. Nem az enyém, a nővérem gépe, egy Lenovo Ideapad 100-15BY típusú laptop. Engem kért meg, hogy telepítsem, és ilyen még nem fordult elő velem.
Hol tudom ezt megnézni?
2016. febr. 21. 16:58
7/16 A kérdező kommentje:
A legfőbb gond az, hogy oprendszer és driverek nélkül vette a gépet, így most lehet keresgélni.
Amúgy egy 32bites Win 7-et raktam fel rá.
2016. febr. 21. 17:03
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
A 32 bites Win 7-hez nincs driver...
A 64 bitest kéne felraknod :/
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Megnéztem az oldalt, de Win 7 32 biteshez nincs driver, csak 64 biteshez. Az meg gondolom nem jó. Ilyenkor mi a teendő? Szerezzek be egy 64 bites Windows-t?
2016. febr. 21. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!