Hol találok telepítőt CanoScan N670U scannerhez?
Figyelt kérdés
Windows 7 (64 bit) programú gépet vettem. A régi lapscannerhez nem találok telepítőt. Hol keressem?2016. febr. 20. 19:33
2/4 A kérdező kommentje:
Azt írja, hogy nincs driver ehhez a scennerhez
2016. febr. 21. 10:33
3/4 anonim válasza:
Helló,
Jó hogy mondod, addig nem jutottam el. Esetleg tegyél egy próbát a sima Vista driverrel, hátha elfogadja. Ha van a gépeden XP-mód (Pro és Ultimate Win7-ek), akkor azt is megpróbálhatod, hogy abban teszed fel a drivert.
Nem tudom, ez a szkenner mennyire hasonlít más régebbi Canonokra, de pl. a Canoscan Lide 70-hez van Win7 64-es driver, nem tudom, hogy azzal felismerné-e a te szkenneredet.
4/4 anonim válasza:
Még 1: mások javasolták még a "VueScan Scanner Software"-t, ami egy általános szkennerprogram. Maga a program fizetős, ha a gyártó honlapjáról szerzed be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!