KGB Archiverel kicsomagolás? Olyan ember válaszoljon aki, be és ki is tud vele csomagolni. (bővebben lent)
A fene tudja már, hogy volt, amikor kipróbáltam, én mindenesetre ki is, be is tudtam vele csomagolni. De szerintem a magad életét könnyíted meg, ha valami szokásosabb (mondjuk zip. 7z, rar) tömörítést használsz.
A fejlesztők büszkék lehetnek rá, hogy a tesztjei szerint egy fokkal jobban tömörít, mint a többi, de kérdés, hogy néhány százalék miatt érdemes-e letérni a kitaposott ösvényről. Egy zipet bárki, bárhol a világon ki tud bontani, általában már az oprendszerekbe is be van építve.
Nem kell minden hülyeséget elhinni. A KGB Archiver nem tudja azt, amit a "high compression" bohócai állítanak róla. Bocs, de ebben legyen már a fejlesztők szava szentírás -- ha valakinek, hát nekik érdekükben állna, hogy tódítsanak a program képességein.
Egy kis olvasnivaló (#6 linkjének is menj utána!):
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!